Melkoinen täysikuu

Eli voiko kuulla olla jotain merkitystä?

(Varoitus, teksti sisältää astrologisia termejä)

Aika mielenkiintoista, mutta tuskin sattumaa, että tähän meidän muutos-prosessiin on täysikuu ollut kovasti vaikuttamassa. Eli koko puoli vuotta kun tätä uutta projektia on valmisteltu, sitä on tehty täydenkuun vauhdittamana!

Kaikki lähti 16.7.19. Täysikuu.

Wanhassa Luopioisten pappilassa Haltian kylässä oli yleinen näyttö, johon menimme oikeastaan täysin ilman odotuksia.

Astrologisesti täysikuu oli samassa pisteessä Pluton kanssa. Ja Venus tarkassa oppositiossa Saturnukseen, yhtymässä kuunsolmuihin. Seppo Tanhuan sanoin: ”alitajunta avaa voimat ja valmistelee meitä tekemään elämäämme uudistavia päätöksiä.”  Jaahas, voisiko olla?

Seuraava täysikuu oli 15.8.19

Siihen mennessä olimme käyneet paikan päällä jo toistamiseen, jättäneet epävirallisen tarjouksen, ja saaneet siihen hyväksynnän.

Täydenkuun päivänä allekirjoitimme virallisen tarjouksen. Täysikuu vesimiehessä.

Venus oli yhtymässä aurinkoon, ja antoi tälle täydellekuulle vahvan rakkaudellisen vaikutuksen. Tämänhän on todellakin rakkaurelle perustettu, meidän kahden parisuhde on kaiken toiminnan perusta.

14.9.19 syyskuun täysikuu. Meidän kotimme laitettiin myyntiin, ja siinä oli täydenkuun päivänä ensimmäinen näyttö. Täysikuu Kaloissa. ”Vapautuminen on irtipäästämistä”. Niinpä!

14.10.19 täydenkuun päivänä hyväksyimme saamamme tarjouksen kodistamme.

Täysikuu oinaan merkissä. Astrologisesti ”alamme valmistua synnytykseen”, oinas merkeistä ensimmäisenä on aloitteellisin ja kiihkein. Tässä täysikuussa myös Pluto oli vahvasti mukana, ja Pluto usein liitetään siihen että jotain vanhaa kuolee, jää pois ja tästä syntyy jotain uutta.

12.11.19 teimme sitovan esisopimuksen.

Täysikuu härässä. Tämänkertainen täysikuu ”on jumalan sormen kärkenä” Tietoisesti tai tiedostamatta valitsemme suuntaa mitä kohti mennä. Uusiutumisvoimaa ja isoja mahdollisuuksia ajatellen Pluto ja Saturnus tukevat karmallisina planeettoina.

Ja viimeisenä muttei vähimpänä: 

12.12.19 vietimme suhteemme juhlapäivää, 22v yhteistä matkaa takana. Tästä se sitten alkaa, uusi loppuelämämme. Täysikuu kaksosissa. Ajallisesti se on ollut lähtölaukaus hyvin uudenlaisiin energioihin. Se on avannut uuden ’kierroksen’ missä valmistaudumme tammikuun uuden sivun käännökseen. No totta!

Kaupat tehtiin (sekä uudesta että vanhasta) 3.12.19, ja pankkineiti antoi meille lopuksi edellisen kotimme kauppakirjan. Edellisen kerran asuntokauppoja oli tehty 3.12.04. Täytyypä jatkossa olla tarkkana tuon päivän kanssa.

Jälkihuomautus: astrologiset tiedot olen poiminut Johanna Vilenin blogista, ja joitakin myös Seppo Tanhuan Astron sivuilta.