MUUTTO!

Kyllä korona antoi lisäjännitystä muuttopäiväämme! Arvelinkin että joitain peruutuksia tulee muuttomiehiltä; no, lopulta tuli kolme peruutusta mutta saatiin tilalle viisi uutta!

Muutto toteutettiin kahdessa osassa niin että aamupäivällä tuli puolet porukasta ja muutama iso pakettiauto+ peräkärry ja kun olivat jo lähteneet tuli loppu porukka ison muuttoauton kanssa. Hallituksen linja piti!

Kyllä sitä tavaraa oli niin maan perusteellisesti vaikka olinkin konmarittanut ja kuskannut kierrätykseen ja vaikka mihin jo valmiiksi.
Kaikkea ei edes saatu saman päivän aikana, meni vielä pari päivää tyhjennellessä pihavarastoa ja kellaria. ”Uskomatonta” oli tunne kun viimein hanskat putos käsistä!

Ja nehän putos aika totaalisesti, muutosta on nyt 1,5 vkoa, eikä kovin montaa laatikkoa ole vieläkään tyhjennetty. Toki tähän vaikuttaa esim. täysin keskeneräinen keittiö, sinne ei tule vielä ei sähkö eikä vesi. Kaappien ovet ja laatikoiden etusarjat myöhästyivät toimituksesta myös joten kovin kodikkaaksi ei keittiötä voi kutsua.
Ai niin, ja kaasuhellamme jäi; ei kovin yllättäen, Italiaan!