Hyvän Haltian Residenssi

residenssip

Sinustako Hyvän Haltian lähettiläs?

Haltian pappilassa toimii myös residenssi. Residenssiin tulijalla on idea, jota haluaa tulla toteuttamaan. Yhdessä pappilan ”henkilökunnan” (Johanna, Jussi ja Tarmo) kanssa perhekodin yhteisön hyväksi. Aihepiiri on kaikki maan ja taivaan välillä. Ehkä se on asia jonka koet itsellesi läheiseksi, helpoksi ja mukavaksi, tai sitten jokin johon tarvitset vielä harjoitusta. 

Ehdota, niin mietitään asiaa yhdessä!

Samanaikaisesti sinulla saattaa olla jokin keskeneräinen projekti, ehkä jopa liittyen edellämainittuun; jonka valmistumiseen tarvitset omaa tilaa ja aikaa. Sitä meiltä löytyy! Tulevaisuudessa remontoimme tilojamme, tällähetkellä residenssitoiminta painottuu kesä-aikaan.

Yhteisellä projektillamme on eri vaiheet: suunnittelu, aloitus, toiminta ja lopetus. Huipennamme projektimme aina siihen sopivalla tavalla!

Residenssissä vietettävä aika on muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Residenssissä oleminen maksaa 35€/pv, jos olet työtön tai muuten pienituloinen niin voimme neuvotella asiasta. Tähän kuuluu ruoka, asuminen ja pappilan tilojen käyttö. Lisäksi saat valitsemasi hoidon (hieronta tai akupunktio). Jos projektimme kestää vähintään kaksi viikkoa, sinulla on halutessasi mahdollisuus saada voimauttavan valokuvauksen sessio!

Kysy myös mahdollisuutta tulla päiväksi tai kahdeksi talkooapuun. Tehtävää riittää sisällä ja ulkona!

Residenssin motto:

Tule hyvällä mielellä, lähde vielä paremmalla!

 

Ps. Residenssi kuten myös perhekoti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta aluetta. Jokaisella on oikeus omaan näkemykseen, ja velvollisuus kunnioittaa muiden näkemystä. ”Antaa kaikkien kukkien kukkia”