Kaipaatko maalle? Luontoon? Entäs yhteiseen puuhaan muiden kanssa?

Haltian Pappila tarjoaa mahdollisuuden näihin kaikkiin. Meillä on upeat puitteet yhdessäoloon, kaikenlaiseen piha-, järvi- ja metsäpuuhailuun, saunomiseen ja erilaisiin harrasteisiin. Kaunis ja rikas luonto ympäröi meitä!

Vuodenajasta riippuen tutustumme villiyrtteihin, ”hortoilemme,” ja valmistamme näistä erilaisia ruoka-ja juomalajeja. Askaroimme esim kasvimaan, kukkaistutusten ja vesakoiden kimpussa ja rakennamme vaikkapa nuotiopaikkoja. Sieni- ja marjapaikat löytyvät lähimetsistä.

Tekemisen vastapainoksi rentoudumme piha- tai rantasaunalla. Kelien salliessa uimme, soutelemme ja suppailemme Haltiajärvellä, bongailemme lintuja, otamme päiväunet tai vain kuuntelemme luontoa. Mahdollisesti retkeilemme läheisellä Laipanmaan alueella tai vierailemme kylällä vaikkapa taidenäyttelyssä.

Virkistymme tekemällä toiveiden ja mieltymysten mukaan esim. qi gongia, vapaata tanssia, oho-taidetta, luovaa kirjoittamista, musisointia, meridiaanivenytyksiä tai hiljentymällä. Opimme ja ammennamme ympäröivästä luonnosta, itsestämme, toisistamme ja yhdessä toimimisesta.

Ilmoittautuminen ja toiveet mieluiten sähköpostilla: haltianpappila@gmail.com. Toteutamme toiveitanne parhaamme mukaan, kuitenkin pidätämme oikeuden kaikenlaisiin muutoksiin. Mielellään kuulemme myös omista vahvuuksistanne.
Yhdessä palvelemme kokonaisuutta!

Majoitumme pappilan päärakennuksessa hirsiseinien suojassa, 2-3hengen huoneissa. Omat liinavaatteet mukaan. Aamupala, lounas, päiväkahvi ja illallinen kuuluvat hintaan ja valmistetaan yhteisesti. Ruokamme on kasvis-kalapainotteista.

Leireillemme voi tulla myös kouluikäisen lapsensa kanssa.
Huomaathan että meillä asuu myös koira ja kaksi kissaa.
Osallistujamäärä on max 10 ja min 3 aikuista per leiri.

Leirit alkavat joustavasti, omien aikataulujenne mukaan, ja päättyvät aina klo 14 päiväkahvihetkeen. Autamme kimppakyytien järjestelyssä ja tarvittaessa noudamme Pälkäneen matkahuollosta.

Toivomme myös että varaudutte viimeisen illan juhlaan tuomalla jotain yhteiseen ruokapöytäämme. Juhlistamme elämää ja yhdessäolomme saavutuksia!

pe 10.- su 12.6. Kesän aloitus 120€
to 23.-su 26.6. Juhannusleiri 200€
ma 4.-to 7.7. Kesäheinä 150€
pe 12.-su 14.8. Elokuun täysikuu 120€
pe 9.- su 11.9. Syksyn satoa 120€

Leirien säännöt:
Olethan huomaavainen muita kohtaan kaikessa, unohtamatta itseäsi!
Annat muille parasta itseäsi.
Hiljaisuus päätalossa klo 22, väentuvassa voi valvoa pidempään.
Noudatathan yhteistä suunnitelmaa ja aikatauluja.
Alkoholin nauttiminen sallittu ainoastaan kohtuudella.

Aikataulu:
7.30 aamu-qi gong halukkaille
8-9 aamupala
9.30-12.30 päivän askareet
12.30 Lounas
13-15.30 päivälepo ja oma rentoutuminen
15.30 päiväkahvi- ja tee
16-19 askareet ja kaikenlainen muu puuhailu jatkuu
19 illallinen ja päivän päätös

Aikataulu saattaa muuttua tilanteiden mukaan.